Cresta Solith C400 – 6.36 Station – White

379,99

5% Off

Uitverkocht

Het zitkussen heeft een zachte bovenlaag met daaronder een stevigere vulling. Het resultaat is een comfortabel geheel dat prettig is om langdurig te gebruiken. Een uitsparing met een polehook maakt de centrale ondersteuning van een stok mogelijk.

De C400 heeft een opbergvak onder de zitting voor tuigen en dobbers. Er is ook een zijlade en twee voor laden met magneetsloten. De onderkant van het frame, waar het compartiment op rust, is afgedicht met een gaasplaat, waardoor een extra geventileerde opslagruimte ontstaat. het compartiment is met vier clips aan het frame bevestigd en kan indien nodig volledig worden verwijderd.

Het stevige, lichtgewicht aluminium frame is voorzien van een traploos verstelbare voetplaat en dankzij het slimme ontwerp kan hij heel laag bij de grond worden geplaatst. De Ø 36mm poten zorgen voor voldoende stabiliteit op elke hoogte. Vier van de zes poten zijn telescopisch en ze hebben allemaal een afgeronde bovenkant en kantelbare modderpoten. Dankzij het 360º non-marking systeem kunnen de poten op elke hoogte worden vastgezet.

Het onderste deel onder het frame is afgesloten met een gaasplaat, dit biedt ruimte aan aasboxen of onderlijndozen tijdens transport en vissen.

Dankzij het afneembare laden compartiment en de gaasplaat is er een extra, geventileerde opbergruimte ontstaan.

Het voetplateau is traploos uitschuifbaar en kan indien gewenst volledig worden verwijderd.

Vier van de zes poten zijn telescopisch en ze hebben allemaal een afgeronde bovenkant en kantelbare modderpoten.

 

Uitverkocht

Categories: , SKU: 6403-670

Extra informatie

Gewicht 15 kg

Merk

Cresta

CRESTA FISHING / FISH CRESTA - HENGELSPORT -VISSEN Cresta Fishing hengelsport artikelen bestellen doe je eenvoudig online in onze webshopBetervissen.nl. Met een ontzettend groot assortiment Cresta fishing, dat wij aanbieden tegen de scherpste online prijzen, ben je bij Betervissen.nl aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een Cresta hengel, een Cresta stoel of een Cresta foudraal, wij hebben alles op voorraad liggen in onze mooie winkel (400m+) . Wij staan garant voor snelle levering, scherpe prijzen en een geweldige service. Alles van Cresta direct online bij Betervissen.nl! Staat u gewenste product er niet bij neem dan even contact met ons op info@betervissen.nl

Related products